Krema:
Priprema:
Bjelanjke istući, dodati šećer, ocat i so, zatim još miksati srdnjom brzinom.
Obložiti pleh od rene folijom i premazati tanko uljem.
Rasporediti po plehu kremu od bjelanjka i peći na 180c.
Kad je poprimilo boju smanjiti na 100c i sušiti 50 min.
Lagano odvojiti foliju i rasjeći koru na pola, ili po želji.
Obložiti pleh od rene folijom i premazati tanko uljem.
Rasporediti po plehu kremu od bjelanjka i peći na 180c.
Kad je poprimilo boju smanjiti na 100c i sušiti 50 min.
Lagano odvojiti foliju i rasjeći koru na pola, ili po želji.
Zakuhati mlijeko i šećer, pripremiti 100 ml mlijeka, puding, brašno i žumanjke i
to sve izmiksati.
Sipati u uzavrelo mlijeko i kuhati 5-7 min.
Kad se krema ohladi dodati izrađeni margarin i sjediniti kremu.
Šlag izmiksati. Voće izrezati po želji.
Na podligu staviti koru bjelanjka, pa žutu kremu, poredati voće, zatim sloj šlaga preko voća.
Na isti način i drugu koru, te na završetku dođe šlag.
to sve izmiksati.
Sipati u uzavrelo mlijeko i kuhati 5-7 min.
Kad se krema ohladi dodati izrađeni margarin i sjediniti kremu.
Šlag izmiksati. Voće izrezati po želji.
Na podligu staviti koru bjelanjka, pa žutu kremu, poredati voće, zatim sloj šlaga preko voća.
Na isti način i drugu koru, te na završetku dođe šlag.
Prijatno!
0 komentari :
Objavi komentar