4. studenoga 2014.

Lisnato s dinjom i kokosom

Sastojci

  •  250g lisnato tijesto
  •  1 manja dinja
  •  malo mljeveni kokos
  •  malo šećer u prahu
  •  malo ulje
  •  malo mlijeko

Priprema

Težina:
Jednostavno
  1. Odmotati rolano ili razvaljati lisnato tijesto i staviti ga na papir za pečenje
  2.   lisnato s dinjom i kokosom 
    Narezati dinju na sitne komadiće, dodati malo šećera u prahu ukoliko nije nimalo slatka, i ubaciti mljevenog kokosa po želji
  3.   lisnato s dinjom i kokosom 
    Na lisnato tijesto posložiti smjesu (dovoljno je samo na šire po sredini) te zarolati i malo politi smjesom mlijeka i ulja
  4. Staviti peći u zagrijanu pećnicu na 220° 15-20 minuta, ovisno kako tko voli..
  5.   lisnato s dinjom i kokosom
    Gotovo!

Posluživanje

Pričekati da se malkice ohladi prije rezanja, da sve ne ispadne van ;-)

Related Posts:

  • Dijeta sa čokoladom Osim čokolade, tokom ove dijete se jedu testenina i kokice. Zapravo, za vreme dijete svaki dan jedete isto, čokoladu, kokice i testeninu uz dodatak salata i v… Read More
  • Bounty čokoladice Sastojci: 1 dl slatke pavlake 250 gr margarina sa aromom slatke pavlake 300 gr šećera 250 gr kokosa Čoko preliv: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 150 gr tamne čokolade 80 gr margarina Pripr… Read More
  • Kolac sa kruskama (sezonski kolac) Sastojci za koru: 4 jaja 1,5 solja secera 1 solja ulja 1 solja mlijeka 3 solje brasna (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1 prasak za pecivo Fil: 1,5 kg krusaka secer po potrebi 1 kesica vanil s… Read More
  • Prevrnuta torta sa šljivama Sastojci za testo: 2 jaja 100 gr. smeđeg šećera 200 gr. oštrog brašna 1 prepuna kašičica praška za pecivo 80 gr. rastopljenog maslaca ili margarina 120 ml. mleka 2 kašičice začina Bakini kolači (a može samo cimet) … Read More
  • Pure-slani štapići Sastojci: 1 kg brasna ½ litra mleka 1 svezi kvasac 1 kafena kasika soli  250 gr margarina ili svinjske masti (ja sam stavila svinjsku mast) (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Priprema: Zame… Read More

0 komentari :

Objavi komentar