Sastojci: 1,5 l mlijeka, 200 g
šecera, 300 g jaffe, 500 g keksa, 250 g margarina za kreme, 1 tegla višanja ili nekog drugog voća, 2 šlaga, 5 kesica pudinga od vanilije.
Odvojite malo mlijeka saspite puding i šecer.Stavite kuhati preostalo mlijeko, i kad zakipi stavite puding.
Brzinom
mješajte da ne zagori, čim prokuha sklonite.
Kad se
ohladi dodajte margarin i sve dobro izmiksajte.
Možete dodati još malo hladnog mlijeka u to da krema bude mekša.
Na veliki
tanjur redajte keks umočen u mlijeko. 4 × 6 sam redala.
Kekse
premazati jednim dijelom fila.
Na fil
redati jaffa( čokoladni dio okrenut dole).
Opet
premazati kremom i poredati keks umočen u mlijeko.
Prekriti
kekse kremom i poredati višnje (ocjeđene).
Sve
premazati šlagom.Staviti da se malo rashladi i stegne.
0 komentari :
Objavi komentar