21. studenoga 2014.

Najbolja višnjevača


Najbolja visnjevača


Sastojci

  •   Tegla od 3 kg
  •  2kg visanja(krupnije,sočnije)
  •  1-1,5 kg sećera
  •  3 vanilije sećer
  •   rakija

Priprema

Težina:
Jednostavno
  1. Visnje očistiti od peteljki oprati ih pa staviti u teglu.Posuti sa sećerom,vanilujom pa zaliti sa rakijom preko visanja.
    Teglu držati na suncu 40 dana ili čitavo ljeto.Povremeno jako promućkati teglu,al ne otvarati ili mjesati.


  2. Nakon 40 dana procjediti visnjevaču,usuti u boce i uživati!

Posluživanje

Za početak je bolje nadodati samo 1 kg sećera,pa kad procjedite viditi ako nije dovoljno slatka staviti jos.

Još slika

  • /slika/1540799/

Related Posts:

0 komentari :

Objavi komentar