Sastojci
- Broj osoba:
- ½ pakiranja zamrznutog Lisnatog tijesta Podravka By Podravka
- 2 žlice ulja
- 120 g luka
- 250 g šampinjona
- 100 g šunke
- 1 češanj češnjaka
- sol
- papar
- 2 jaja
- 200 ml slatkog vrhnja
Priprema
- Vrijeme pripreme:
- Težina:
-
Tijesto razvaljajte na veličinu tepsije (40×30 cm) i izbodite vilicom. Stavite peći u pećnicu zagrijanu na 200°C i pecite da bude napola pečeno (10 minuta).
-
Za to vrijeme na ulju popecite sitno nasjeckani luk, dodajte šampinjone narezane na listiće i pirjajte dok tekućina ne ispari.
-
Umiješajte šunku narezanu na trakice, protisnuti češnjak, posolite i popaprite.
-
Pripremljene šampinjone rasporedite preko napola pečenog tijesta i prelijte razmućenim jajima s vrhnjem i malo soli.
-
Nastavite peći dok se ne zarumeni (oko 15 minuta).
0 komentari :
Objavi komentar