Sastojci
- 4 kom kobasice (kod mene kranjske)
- 4 kom paprike(Zelena, crvena)
- 1 kom kapula (ljubičasta)
- 1 kom tikvica
- mini pomice ovisno o veličini ja sam stavila 6-7
-
4-5 žlica
kečapa
- 250 ml piva
Priprema
- Težina:
-
Kobasice narezati na par mjesta ili izbockati vilicom.
-
Svo povrće osim mini pomica izrezati na kom veličine koju želite, a pomice ostavite cjele.
-
Sve složite u posudu u kojoj ćete peć-
-
Pivo i kečap pomješajte i prelijte kobasice i povrće. -
Pecite 40-ak min na 180°C (možete i na manje a duže...ja nisan imala vrimena za to )dok povrće omekša, a kobasica dobije lipu rumenu boju.
Iskreno ...krenila san u pripremu al nisan baš bila sigurna u ishod ove priče, al ovo je zbilja jako jako fino....potvrdili i degustatori :)
-
Inače obožavam ove recepte koje možete dodavati i oduzimati kako količine tako i sastojke...ja sam ove količine prilagodila mojim potribama...a vi kako van triba:)
0 komentari :
Objavi komentar