Pripremite 4 biskvita koja ste ostavili na masnom papiru.
Napomena: ako radite po navedenom receptu a koristite kalup veličine dvadeset i nešto cm tada smjesu poduplajte. Slaganje : Podlogu na koju ćete slagati tortu obložite trakama od masnog papira. Stavite prvi cijeli biskvit i na njemu čašom ocrtajte liniju do koje ide krema. Dva biskvita istom tom čašom izdubite. Na prvi bisvkit stavite kremu po želji ali samo do linije koju ste ocrtali. Stavite prvi biskvit sa rupom, kremu, drugi biskvit sa rupom pa još jedan red kreme. Rupu napunite do vrha čokoladnim bombonima. Poklopite zadnjim cijelim biskvitom. Stranice torte premažite šlagom, preko vrha prelijte ganache kremu i nakon što se malo ohladi dekorirajte sa malo šlaga i bombona.
Peci sa stilom: Kolač od sira sa kafom
Ako ste u potrazi za receptom u kojem će se spojiti dvije stvari koje volite, možete prestati s potragom! Upravo ste pronašli jedan takav. Vjerujemo da volite kafu, a i sir!
Kada se spoje ta dva sastojka, d…Read More
Neodoljivo kremasti kolač od vanile i malina
Možda će vam se priprema ovog kolača učiniti pomalo komplikovanom, ali vjerujte nam na riječ svaki minut i svaka kap znoja utrošena u pripremu ovog kolača se i te kako isplati.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || …Read More
Tablerone
Sastojci:
10 dag čokolade
5 g maslaca
5 g tla ili sjeckanim lješnjacima, orasima ili bademima
5 g kokosa
5 g keksa (kao što su kolačići Albert)
2 žlice meda
2 žlice ruma
crtica vanilije
Priprema:
Čokolada…Read More
Tvrdi čokoladni preljev od samo dva sastojka
Mnogima od nas najbolji
dio sladoleda je stvrdnuta čokolada tj. preljev koji obavija sladoled.
Iako možete kupiti sam preljev, ne znate kako postići da se stvrdne?
Nastavite čitati...
(adsbygoogle = window.adsby…Read More
Ne trošite novce - pripremite svoj čokoladni namaz u blenderu!
Nevjerojatno je što sve
možete napraviti u blenderu, a vjerojatno vam stoji u ormaru ili ga
povremeno koristite kad poželite živjeti zdravije i pripremiti smoothie. Evo kako da u blenderu napravite čokoladni namaz. Bez …Read More
0 komentari :
Objavi komentar