23. studenoga 2014.

Pfannenkuchen


Pfannenkuchen Sastojci


  •  3 jaja
  •  330g brasna
  •  75ml kisele vode
  •  300ml mlijeka
  •  1vrecica vanilinog secera
  •  150g secera
  •  prstohvat soli

Priprema

Težina:
Jednostavno
  1. Odvojiti zumanca i bjelanca .
    Miksati bjelanca mikserom .
  2.   priprema... 
    Ostale sastojke pomjesati zajedno izmjesati i dodati  snjeg od bjelanaca i zajedno izmjesati .
  3.   priprema... 
    Sipati malo ulja u tavu da se zagreje na ringlu i sipati malom kutlacicom na sredini i tako se formira krug .
    Peci sa obje strane do zlatkaste boje .

Posluživanje

Sluziti tako tople sa cokoladnim prelivom sa medom ...
sa vocem ....uz casu djusa ....mlijeka....
prijatno !

Još slika

Related Posts:

  • Sprečava gripu, prehladu i novi zimski virus! Iako se medicina konstantno razvija, ljudi se sve više okreću prirodi. Antibiotici i drugi lijekovi ne ‘pale’ uvijek jer su virusi i bakterije iz dana u dan otporniji i jači. (adsbygoogle = window.adsbygoo… Read More
  • Mama, vidi kako sam se lepo očešljao Jedna majka imala je šta da vidi kada je zatekla sina u kupatilu. Naime, na internet stranici ”Jutjub” pojavio se snimak na kome mali dečak, misli da se češlja, a u stvari, koristio je trimer, tako da je uspeo da se ošiš… Read More
  • Dedin brkk sa makom (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sastojci za kore: 450 gr brasna 180 gr margarina sobne temperature 4 zumanca 3 kasike kisele pavlake 5 kasika secera 1 dcl mlakog mleka 25 gr svezeg… Read More
  • Pohovana kuhana jaja Možda se čini besmislenim, ali nama ova pohovana kuhana jaja izgledaju fenomenalno. I odlična su za doručak. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ideju smo pronašli na blogu Kirbiecravings&… Read More
  • Brze mekike , šupljikave i posne Mekike najcesce pravim na ovaj nacin,jer uglavnom sam u zurbi,a inace su premekane i preukusne.Iznutra supljikave a spolja blago hrskave i rumene.Ukus i miris me podsecaju na skolu i velike odmore.Tada smo  svaki d… Read More

0 komentari :

Objavi komentar