29. lipnja 2015.

Kokos kolac

Kokos kolač Kokos kolac

















Sastojci:
  • 250 gr. keksa
  • 100 gr. kokosovog brasna
  • 120 gr. putera
  • 2 jaja
  • 4 kasike secera u prahu
  • 2 kasike soka od limuna
  • 3 kasike brasna
  • pola praska za pecivo
  • 250 ml. mlijeka
  • kuhano voce ili cokolada za preliv
Priprema:
Keks sameljite, dodajte mu otopljen puter i rasporedite u nauljen kalup.
Malo rukom poravnajte i malo utisnite da keks nije rasut po kalupu.
Izmutite jaja, secer i limunov sok.
Dodajte brasno, prasak za pecivo i kokosovo brasno.
Izmutite, dodajte mlijeko, jos izmutite pa istresite preko keksa.
Pecite na 350F-180C oko 30 minuta.
Maknite iz peci, prohladite, istresite iz tepsije tako da keks bude kore, kora dole.
Prelijte otopljenom cokoladom ili kuhanim vocem.
Ohladite i isjecite na kocke.
Prijatno!

0 komentari :

Objavi komentar