
Kora:
Fil:
Ukrasavanje:
- 2 slaga ili 400 ml. vrhnja za slag
- malo kokosovoh brasna za posipanje
Priprema:Izmutite bjelanjke u cvrst snijeg.Dodajite postepeno secer i neprestano
mutite.Dodajte kokosovo brasno i brasno pa izmutite.Smjesu istresite u nauljenu tepsiju pa pecite oko 25 minuta na 350F-180C.Gotovu koru maknite iz peci i potpuno ohladite.Na pari izmutite secer i zumanjke.Dodajte cokoladu i mutite dok se neotopi.Na kraju dodajte puter i mutite dok se i on ne otopi.Sve to premazite preko ohladjene kore.Ostavite u frizider da se prohladi i krema stegne dok vi izmutite slag.Izmucen slag premazite preko kreme, pospite kokosovim brasnom i vratite u frizider da odstoji bar sat vremena prije serviranja.Prijatno!
Related Posts:
Kokos kolac
Kora:
10 bjelanjaka
10 kasika secera
100 gr. kokosovog brasna
2 kasike brasna
Fil:
10
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
zumanjaka
200 gr. cokolade
220 gr. … Read More
Kokos kolac
Kora:
10 bjelanjaka
10 kasika secera
100 gr. kokosovog brasna
2 kasike brasna
Fil:
10
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
zumanjaka
200 gr. cokolade
220 gr. putera
… Read More
Kokos kolac
Sastojci:
250 gr. keksa
100 gr. kokosovog brasna
120 gr.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
putera
2 jaja
4 kasike secera u prahu
2 kasike soka od limuna
3 kasike bras… Read More
0 komentari :
Objavi komentar