Sastojci:
o 300 g brašna
o 200 g maslaca
o 40 g šećera
o 1 žumance
o cimet
o 60 g badema
o džem od ribizla
o 100 g Kandit Dessert Chef čokolada za kuhanje
Priprema:
1. Brašno umiješati sa sitno isjeckanim maslacem, dodati
grubo sjeckane bademe, šećer, cimet i žumance.
2. Umijesiti tijesto i kad je već glatko staviti ga u
frižider na minimum pola sata.
3. Tijesto razvaljati na 3-4 mm debljine i praviti
krugove veličine 6-7 cm.
4. Krugove staviti na pleh postavljen papirom za pečenje
i peći na 180 stupnjeva 10-12 minuta.
5. Kad su se kolačići ispekli i malo ohladili, spajati
dva kruga sa džemom.
6. Gotove zalijepljene krugove umakati u otopljenu
čokoladu.
0 komentari :
Objavi komentar