3. studenoga 2014.

Köttbullar




Sastojci: Količina:
- Prezle pola solje
- Kisela pavlaka pola solje
- Voda pola solje
- Mlevena junetina 200 g
- Mlevena svinjetina 200 g
- So 2 kasicice
- Crni luk 1 kom
- Beli luk u prahu 2 kasicice
- Jaje 1 kom
- Puter 3 kasike

Uputstvo za pripremu:

  • Pomesati prezle,pavlaku i vodu i ostaviti da odstoji 5 min.
  • Sjedinite obe vrste mesa sa solju i lukom.Dodati mesavinu sa prezlom i jaje.
  • Sve zajedno dobro umesite.
  • Napravite loptice od mesa i przite ih na zagrejanom puteru sve dok ne dobiju zlatnobraon boju.
  • Servirati sa barenim krompirom,uz zelenu salatu.

Related Posts:

  • Zašto morate posoliti tjesteninu prije kuhanja?! Premda se kuhanje tjestenine ne čini kao znanstvena fantastika, nije dovoljno tijesto staviti u kipuću vodu i ostaviti da kuha. I dok se tijesto tradicionalno soli tijekom kuhanja, neki su taj korak počeli izbjegavati. … Read More
  • Deda i 95000 dolara Deda je našao 95.000 dolara koje je njegova žena sakupila. Način na koji je to uradila zaprepastio ga je Bili su venčani pola veka. Delili su sve, ali jedina stvar koju je žena zamolila muža jeste da ne gleda šta se nal… Read More
  • EVO NAPOKON ODGOVORA NA “VJEČNO” PITANJE: Da li se meso koje je bilo zamrznuto smije ponovo zamrznuti? Ako ste ikad u životu pripremali ikakvo meso, vjerojatno ste nekad zapitali smijete li meso nakon odmrzavanja opet zalediti. Naime svima nam se dogodi da iz zamrzivača izvadimo previše mesa i nakon što se odmrzne shv… Read More
  • Fenomenalna čokoladna torta Sastojci: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1 maslo (250 gr) 20 dkg šecera u prahu 20 dkg tamne cokolade 10 dkg mlijecne cokolade 5 jaja 2 žlice krušnih mrvica Priprema: 1. Na pari otop… Read More
  • Bosanska pljeskavica Sastojci: 500 g rostilj mesa 1 glavica crnog luka sitno iseckanog 2-3cena belog luka (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1 kasicica sode bikarbone pola case kisele vode 1 kasika masti 1 soljica… Read More

0 komentari :

Objavi komentar