Sastojci
- Broj osoba:
- 1 glavica luka (150 g)
- 1 žličica masti ili 50 ml ulja
- 1 žličica Slatke paprike mljevene Podravka By Podravka
- 1 kg kiselog zelja
- 1 kg svinjetine – koljenica, rep, kotleti
- 1 ljuti feferon
- Crni papar mljeveni Podravka By Podravka
- 2 lista Lovora sušenog Podravka By Podravka
- 3-4 klekove bobice
-
sol - 1 žlica Vegete By Podravka
Priprema
- Težina:
-
Sitno narežite luk i popržite ga na masnoći.
-
Kad postane staklast, dodajte crvenu slatku papriku, zatim rezano kiselo zelje i promiješajte.
-
Na zelje stavite meso, podlijte s 2 l vode da svi sastojci budu u vodi.
-
Dodajte ljuti feferon, lovorov list, papar u zrnu, posolite i kuhajte oko 1 sat.
-
Nakon toga, po potrebi, dodajte još vode da jelo bude jušnato.
-
Dodajte Vegetu i kuhajte još 15 minuta ili dok meso i zelje nije dovoljno kuhano.
0 komentari :
Objavi komentar