2. studenoga 2014.

Indijansko selo




Sastojci: Količina:
- seckani orah ili lešnik 300 g
- margarin iz zamrzivača 2 kom
- jaja 10 kom
- šećer 10 kašika
- brašno 2 kašika
- prezle 2 kašike
- puding od vanile 6 kom
- mleko 1 l
- secer u prahu 10 kašika
- secer u prahu 200 g
- cokolada za kuvanje 200 g
- eurokrem 300 g
- korneti za sladoled 30 kom
- slag 300 g


Uputstvo za pripremu:

  • pleh obložiti folijom i opsuti 300g seckanih oraha preko narendati pola margarina iz zamrzivaca umutiti 10 belanaca sa 10 kašika secera 2 kasike brasna 2 kasike prezli i sipati preko oraha i margarina ispecenu koru prevrnuti na tacnu
  • fil: 6 pudinga od vanile skuvati u 1 l mleka po upustvu 10 zumanaca umutiti sa 10 kasika secera u prahu skuvati na pari i ostaviti da se ohladi 1,5 margarina umutiti sa 200 g secera u prahu i sve sjediniti fil podeliti na 2 dela 1 deo staviti na koru u drugi dodati 150 grama otopljene cokolade i 300 g eurokrema ovim puniti kornete i pakovati na koru istopiti 50 g cokolade sa kasicicom margarina i nanositi na kornete umutiti 300 g slaga i puniti prodtor izmedju korneta

0 komentari :

Objavi komentar