28. rujna 2014.

BRZI PITA SA SIROM


POTREBNO JE:



500 g kora za pitu, 400 g sira, 150 ml ulja, 150 ml vode, so po želji

PRIPREMA:


Okruglu tepsiju podmažite uljem, pa stavite tri kore tako da stranice vire van. Svaku koru premažite uljem. Izdrobite sir preko, pa poprskajte vodom i posolite. Preko stavite još tri kore, ali ih nagužvajte tako da ivice ne vire. Nastavite da ređate  dok ne potrošite sav sir i kore. Na kraju zatvorite ivicama koje vire od početka, i pecite na 200 stepeni 40 minuta.

Related Posts:

  • Teleća koljenica (ossobuco) Sastojci: 1 velika ili dvije male teleće koljenice, ispiljene već prema veličini na 4-8 komada 1 kapula, 2-3 režnja češnjaka 2-3 žlice brašna sol, papar sušena mažurana 10-ak dag masla… Read More
  • Tortille s kozicama i avokadom Lagane tortille pečene s bogatim nadjevom od morskih plodova i začinjene svježim peršinom. Sastojci 200 g kukuruznog brašna 200 g glatkog brašna 2 jaja 500 ml mlijeka Sol i svježe mljeveni crni papar Biljno ulje … Read More
  • Švedske mesne okruglice Sastojci za 6-8 osoba ulje2 luka, sitno narezana500 g mljevenog goveđeg mesa250 g mljevenog junećeg mesa250 g mljevenog svinjskog mesa100 g krušnih mrvica2 jaja, malo zamućenasol i paparmuškatni oraščić250 ml mlijeka5… Read More
  • Rolana teletina Za sve one koji su ljubitelji teletine, te uživaju u njenom spremanju. Danas vam donosimo recept za tu istu, ali rolovanu, kako biste sbi i najmilijim unijeli "na trpezu nešto malo drugačije", ali svejedno ukusno. … Read More
  • Zapečena tjestenina sa sirom i slaninom sastojci: 400g tjestenine400 g svježeg kravljeg sira5 dcl vrhnja za kuhanje200 g slanine1 jaje1 crveni lukal peto genovese50 g parmezanaulje, sol, papar Postupak pripreme1. Tjesteninu skuhati "al dente" (polutvrdo… Read More

0 komentari :

Objavi komentar