10. srpnja 2014.

Kinder milch schnitte

 

Sastojci


  • krema

  •  250 mlvrhnja za slag
  •  1slagfix (ucvrscivac za slag)
  •  2 velike zlicetekuceg meda
  •  1vanil secer ili limun secer      
  • Priprema

    Težina:
    1. 1
      Bjelanjke istuci u snijeg. Zutanjke izmutiti s secerom, dodati brasno, kakao i prasak i mijesati dok se dobije glatka smjesa. Dodati 3 zlice snijega od bjelanjka i lagano mijesati da se dobije lijepa smjesa, zatim sve izliti u ostatak bjelanjaka i jos lagano mijesati dok smjesa bude jednolicna.
    2. 2
      Izliti na papir za pecenje koji se stavina veliki pleh (onaj iz pecnice). Ravnomjerno razmazati i peci na 180°C 10 minuta. Ostaviti da se ohladi i prerezati na pola,
      Znaci biskvit se pece u velikom plehu da bude tanak i onda se prereze da se dobiju 2 komada. Ne rezati kao za tortu po sredini.
    3. 3
      Vrhnje s šlagfixom istuci u čvrsti šlag, dodati van. secer i med. Kremom premazati biskvit i poklopiti drugim, stavit u frizider na 2-3 sata. Rezati u obliku (onih pravih) i razveseliti svoje najdraze. Biskvit je tanak, krema je u tankom sloju. Po zelji se moze peci u manjem plehu, onda biskvit rezati po sredini biskvita (kao za tortu) i staviti vecu kolicinu slaga, da bude deblje.
      Ja sam htjela postici izgled pravih milch schnita.
    4. 4
      U kremu i biskvit se moze staviti limun secerumjesto vanil secer (ili za kremu pola vrecice limun secera, pola vanil). Odusevljena sam ovim proizvodom, odlicno zamjenjuje koricu ili aromu limuna.

0 komentari :

Objavi komentar