Priprema:
Skuvati mleko sa secerom.
Zelatin razmutiti u 2 dl tople vode.
Kad mleko provri sipati rastopljeni zelatin i ostaviti da vri jos malo.
Potom kad se smesa ohladi u nju sipati slag u prahu i mutiti mikserom 10-15 min. Ukoliko volite ubaciti i aromu od banane.
Smesu razliti u dublju posudu. Kad se malo zgusne preko smese namazati topljenu cokoladu. Dobro ohladiti, iseci na kockice pa posluziti.
Zelatin razmutiti u 2 dl tople vode.
Kad mleko provri sipati rastopljeni zelatin i ostaviti da vri jos malo.
Potom kad se smesa ohladi u nju sipati slag u prahu i mutiti mikserom 10-15 min. Ukoliko volite ubaciti i aromu od banane.
Smesu razliti u dublju posudu. Kad se malo zgusne preko smese namazati topljenu cokoladu. Dobro ohladiti, iseci na kockice pa posluziti.
Prijatno!
0 komentari :
Objavi komentar