5. prosinca 2014.

Šarena pileća jetrica


Šarena pileća jetrica

Sastojci

Broj osoba:
4 osobe
  •   pileća jetrica od 10 pilića
  •  1 veliki luk
  •  1

    velika crvena paprika
  •  1 v.ž vegete
  •  2 v.ž ajvara
  •  4 v.ž svinjske masti
  •   malo soli
  •   tjestenina po želji


Priprema

Vrijeme pripreme:


30 min
Težina:
Jednostavno

  1.   Šarena pileća jetrica  
    Luk i papriku narezati na sitne kockice,a jetricu na šnitice.Prvo popeći luk na malo masti,pa dodati papriku.Kad se zapeče i blago požuti dodati jetrica i dosta masti.Pirjati uz stalno miješanje nekih 10-15 minuta.
  2. Pri samome kraju dodati vegete i ajvara.Promiješati ,probati pa po potrebi malo posoliti.Poslužiti uz tjesteninu ili prilog po želji(krumpir,riža...).

0 komentari :

Objavi komentar