Sastojci
- Broj osoba:
- 150g integralnih spageta
- 2 sk tostiranog susamovog ulja
- suva papricica
- parmezan(najbolje u komadu)
- cen belog luka
- rukola
- sveze mleveni biber
- roze himalajska so
- balsamiko
Priprema
- Vrijeme pripreme:
- Težina:
-
Skuvati integralne spagete na uobicajen nacin(kuvam ih 2 minuta manje od onog sto stoji na pakovanju,posolim kad voda provri,pre nego sto ubacim spagete i ne dodajem ulje),pa ih procediti i odloziti na kratko sa strane(dodati im koju kap maslinovog ulja da se ne slepe).
-
Na susamovom ulju proprziti iseckanu suvu papricicu zajedno sa cenom belog luka(celim).Izvaditi cen belog luka(nekad dodam ispasirani,kada zelim jacu aromu),staviti spagete,rukolu,pamezan(dodati soja sos ukoliko volite slanije),malo balsamika,pa sve blago izmesati i ostaviti jos koji minut da se ukusi prozmu.
Posluživanje
Posluziti uz sveze samleveni biber i dosta parmezana...Po zelji ukrasiti susenim paradajzom i maslinama...To bi bilo to;-)coolinarka.com
0 komentari :
Objavi komentar