7. studenoga 2014.

Ovo niste probali ? Čips od krušaka




Sastojci

  •  3-4 kruške
  •  2 dl grčkog jogurta
  •  50 gr plavog sira
  •  1 kašika meda

Priprema

Težina:
Jednostavno


  1. Iskoristite koliko krušaka želite, jedna kruška će otprilike zauzeti jedan pleh, vidite koliko plehova možete odjednom da stavite u rernu. Kruške operite, prepolovite uzduž i izvadite koštice pa onda isecite što tanje ili super seckom ili ljuštačem za povrće. Poređajte po plehu prekrivenom papirom za pečenje tako da se parčići ne dodiruju. Stavite u rernu zagrejanu na 120 stepeni na sat vremena dok ne postani blago hrskave. Kada ih izvadite i ohlade se biće još čvršće.  
  2. Viljuškom usitnite plavi sir, dodajte med, još malo ispasirajte da dobijete finu homogenu smesu pa dodajte jogurt.   Prijatno :)   Više mojih recepata možete videti OVDE.

0 komentari :

Objavi komentar