Sastojci
- Broj osoba:
- 30 dag tortelina sa 3 vrste sira
- 20 dag tunjevine iz konzerve
- nekoliko cherry rajčica
- 1 limun
- 10-ak Podravka crnih maslina
- 1 žlica kapara
- 10 dag majoneze
- 5 kom Podravka kiselih krastavaca
- malo bosiljka
- 1/2 glavice crvenog luka
- 2 žličice balzamičkog octa
-
1
crvena paprika - peršin list
- maslinovo ulje
- sol i mljeveni crni papar
Priprema
- Vrijeme pripreme:
- Težina:
-
Torteline skuhati u zavreloj vodi. Kisele krastavce izrezati na tanje polukrugove, masline na četvrtine, luk narežemo na tanje rezance, cherry rajčice na četvrtine, listove bosiljka narežemo po dužini, a papriku na tanje duguljaste komade.
-
Sve zajedno staviti u zdjelu, dodamo skuhane i ocijeđene torteline, kapare, tunjevinu, 4 žlice limunovog soka, balzamični ocat, 8 žlica maslinovog ulja, sitno narezani peršin, sol, papar i majonezu.
-
Sve zajedno izmiješamo i serviramo.
0 komentari :
Objavi komentar