7. studenoga 2014.

Tortelini sa tunjevinom




Sastojci

Broj osoba:
4 osobe
  •  30 dag tortelina sa 3 vrste sira
  •  20 dag tunjevine iz konzerve
  •  nekoliko cherry rajčica
  •  1 limun
  •  10-ak Podravka crnih maslina
  •  1 žlica kapara
  •  10 dag majoneze
  •  5 kom Podravka kiselih krastavaca
  •  malo bosiljka
  •  1/2 glavice crvenog luka
  •  2 žličice balzamičkog octa
  •  1

    crvena paprika
  •   peršin list
  •   maslinovo ulje
  •   sol i mljeveni crni papar

Priprema

Vrijeme pripreme:
30 min
Težina:
Jednostavno
  1. Torteline skuhati u zavreloj vodi. Kisele krastavce izrezati na tanje polukrugove, masline na četvrtine, luk narežemo na tanje rezance, cherry rajčice na četvrtine, listove bosiljka narežemo po dužini, a papriku na tanje duguljaste komade.
  2. Sve zajedno staviti u zdjelu, dodamo skuhane i ocijeđene torteline, kapare, tunjevinu, 4 žlice limunovog soka, balzamični ocat, 8 žlica maslinovog ulja, sitno narezani peršin, sol, papar i majonezu. 
  3. Sve zajedno izmiješamo i serviramo. 



0 komentari :

Objavi komentar