(u ovom receptu je sve „odokativno“)
Glavica crnog luka
Šolja pirinča
Pakovanje šampinjona
500 g kora za pitu
So
Vegeta
Biber
Preliv:
Vruća voda
So
ulje
Vruća voda
So
ulje
Pirinač oprati pa staviti da se kuva.
Dodati so, vegetu i biber.
U tiganj sipati ulje pa na njemu prodinstati glavicu sitni iseckanog crnog luka i seckane šampinjone. Dodati so i vegetu.
Kada oba dela budu gotova spojiti ih. Odvajati po 3 kore i na trću staviti masu pa uviti u jufku. Jufke redom stavljati u pleh na pek papir. Ispeći pitu do pola pa je preliti vrućom vodom u koju se doda malo soli i ulja. Nastaviti sa pečenjem.
Dodati so, vegetu i biber.
U tiganj sipati ulje pa na njemu prodinstati glavicu sitni iseckanog crnog luka i seckane šampinjone. Dodati so i vegetu.
Kada oba dela budu gotova spojiti ih. Odvajati po 3 kore i na trću staviti masu pa uviti u jufku. Jufke redom stavljati u pleh na pek papir. Ispeći pitu do pola pa je preliti vrućom vodom u koju se doda malo soli i ulja. Nastaviti sa pečenjem.
0 komentari :
Objavi komentar