Priprema:
1. Zagrejati margarin i sačekati da se istopi.
2. Jaje i šećer izmešati i dodati margarinu.
3. Kuvati dok se šećer ne otopi, dodati kakao, čokoladu, polako mešajući dodati masi kikiriki, keks i susam.
4. Odgovarajuću tepsijuili kalup namazati sa nekoliko kapi ulja i toplu smesu staviti u nju. Sačekati da se masa stvrdne, pa staviti čokoladnu glazuru. Iseci potom na parcice i posluziti uz kaficu ili caj.
2. Jaje i šećer izmešati i dodati margarinu.
3. Kuvati dok se šećer ne otopi, dodati kakao, čokoladu, polako mešajući dodati masi kikiriki, keks i susam.
4. Odgovarajuću tepsijuili kalup namazati sa nekoliko kapi ulja i toplu smesu staviti u nju. Sačekati da se masa stvrdne, pa staviti čokoladnu glazuru. Iseci potom na parcice i posluziti uz kaficu ili caj.
0 komentari :
Objavi komentar