13. ožujka 2015.

Pureći cordon bleu


  Priprema

Pureće odreske oprati,

obrisati, istuću, posoliti i popapriti. Na 4 odreska rasporediti po plošku sira i plošku šunke. Prekriti preostalim odrescima i dobro ih zajedno istući. Jedan po jedan odrezak umakati u tučena jaja i zatim u krušne mrvice.
Odreske peći u tavici na srednje zagrijanom ulju 6 – 7 minuta sa svake strane. Uz odreske servirati pommes frites i salatu (po želji).


Sastojci

  • puretina: 8 odrezaka
  • sol, papar, ulje:
  • ementaler: 40 g
  • kuhana šunka: 4

    odreska
  • jaje: 2
  • krušne mrvice:

Related Posts:

  • Pureći cordon bleu   Priprema Pureće odreske oprati, (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); obrisati, istuću, posoliti i popapriti. Na 4 odreska rasporediti po plošku sira i plošku šunke. Prekriti preostali… Read More

0 komentari :

Objavi komentar