19. siječnja 2015.

Topli sendviči sa mocarelom i belim lukom

Sastojci
1 baget hleb
60 g putera
pola kašičice soli
250 g rendane mocarele
malo rendanog kačkavalja
3 kašičice majčine dušice
6-8 čena sitno seckanog belog luka



Priprema

1. Zagrejte rernu na 180 stepeni. Baget hleb isecite na kriške debljine oko 2 cm.
2. U činiji pomešajte beli luk, puter i so, pa tom smesom namažite svako parče hleba. Preko pospite rendanu mocarelu i

majčinu dušicu. Poređajte u podmazan pleh i zapecite oko 5-6 minuta, dok ivice hleba ne porumene i postanu hrskave, a sir počne da se topi. 

Related Posts:

  • Brza pita Sastojci: 1 l mleka 0.5 kg makarona 2 dl jogurta 1 dl ulja 1 kašika soli 1 pavlaka 3 jaja 200 g sitnog sira Priprema: Prokuvati mleko, presuti ga u dublji sud i sasuti makarone u mleko.Dod… Read More
  • Brza strudla Sastojci: 1 list lisnatog tijesta 2 jaja 100 g grožđica 5-6 kašika šećera 1 vanilin šećer 6 kašika mljevene plazme 7-8 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); kašika mljevenih oraha šećer u prahu-za posipanj… Read More
  • Panama torta Kore: 8 zumanjaka 2oo grama secera 4o grama cokolade 16o grama badema 8o grama brasna 8 bjelanjaka Umutite zumanjke sa secerom, dodati otopljenu cokoladu, mljevene bademe, brasno i na kraju snijeg od bjelanjaca. Koru pec… Read More
  • Olovka kiflice Sastojci: 1/2 l mleka 1 kockica svezeg kvasca 2 kafene (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); kasicice secera 2 kafene kasicice soli 16 kasika ulja 800 g brasna(doda… Read More
  • Nesquik torta Sastojci za kore: 18 belanca 18 kasika (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); secera 15 kasika mlevenih oraha 6 kasika brasna Peci tri kore od: 6 belanaca umucenih sa 6 … Read More

0 komentari :

Objavi komentar