Sastojci:
- mljeveno meso
- so,biber vegeta
- malo ulja
- 2 glavice luka
- paradajz
- zelena salata
- majoneza
- lepinja
Priprema:
Luk proprzite.
Dodajte mljeveno meso i zacine pa nastavite sa przenjem dok meso ne bude gotovo.
Makite sa peci da se malo prohladi.
Lepinje prerezite, malo zagrijat pa namazat majonezom.
Rasporedite meso preko lepinje.
Preko mesa paradajz sjecen na tanke kolutove.
Preko paradajza zelena salata.
I drugi dio namazite majonezom, prekrite salatu i posluzite se.
Prijatno!
Related Posts:
Lambada
Svako vrijeme ima nešto ‘svoje’ po čemu ga se sjećamo, pa su tako
kasne 80-te iznjedrile popularni Lambada ples. U to sam vrijeme bila
klinka i sjećam da smo doslovce svi pokušavali plesati lambadu, neki
više, neki ma… Read More
Tuc tuc zalogajčići
Sastojci:
Količina:
- Tuc Tuc slani krekeri
2 pakovanj
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []… Read More
Brokoli pasta
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Sastojci:
Količina:
- Pasta po izboru
250g
- Broko… Read More
Kajgana
Kako spremiti kajganu.
Izmutite jaja i vrhnje, posolite i popaprite. U tavi otopite
maslac i nekoliko minuta prodinstajte luk. Dinstanom luku dodajte sitno
narezanu crvenu papriku i nastavite dinstati 1-2 miute. Luku i… Read More
Lazanje " ORHIDEJA "
Sastojci:
Količina:
- testenina orhideja
400 gr
- mleveno meso
400 gr
… Read More
0 komentari :
Objavi komentar