Sastojci:
- mljeveno meso
- so,biber vegeta
- malo ulja
- 2 glavice luka
- paradajz
- zelena salata
- majoneza
- lepinja
Priprema:
Luk proprzite.
Dodajte mljeveno meso i zacine pa nastavite sa przenjem dok meso ne bude gotovo.
Makite sa peci da se malo prohladi.
Lepinje prerezite, malo zagrijat pa namazat majonezom.
Rasporedite meso preko lepinje.
Preko mesa paradajz sjecen na tanke kolutove.
Preko paradajza zelena salata.
I drugi dio namazite majonezom, prekrite salatu i posluzite se.
Prijatno!
Related Posts:
Torta s pralinama i amaretom
Sastojci
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Za sipkavo testo:
55 g putera35 g … Read More
PITA SA MESOM I KROMPIROM
POTREBNO JE:
300 g mešanog mlevenog mesa, 500 g krompira, 250 g margarina, 2
glavice crnog luka, 2 jaja, so, biber, 500 g kora za pitu, 250 ml kisele
vode, ulje.
PRIPREMA:
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).… Read More
JASTUČIĆI OD TESTA SA PILETINOM
POTREBNO JE ZA TESTO:
oko 250 g brašna, 1 kesica suvog kvasca,, 2 kašike ulja, 1 jaje, so, 150 ml vode.
ZA FIL: 250 g mlevenog pilećeg belog mesa, 1 glavica crvenog luka, 1/2
glavice belog luka, peršunov list, 2 kašike su… Read More
Uživajte u onome što imate
Umesto da razmišljate o onome što vam nedostaje, pokušajte da se
setite svega što imate, a možda drugi nemaju. U životu su neminovni
usponi i padovi, svaki nas uči određenoj lekciji.
BEZ obzira na to koliko puno ili mal… Read More
Oslić u pikantnom sosu
Sastojci
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
500 g fileta oslićaso, biber2 kašik… Read More
0 komentari :
Objavi komentar