17. siječnja 2015.

Piletina punjena senfom

Sastojci

125 g izmrlljene mocarele
50 g rendanog tvrdog sira
1 kašika senfa
4 parčeta pilećih grudi bez kožice i kostiju
8 režnjeva dimljene slanine

Priprema

1. Zagrejte rernu na 200 stepeni. Pomešajte sireve i senf. Prorežite svako parče piletine sa obe strane, a zatim napunite mešavinom sireva i senfa. 
2. Obmotajte svako parče piletine sa po dva režnja slanine tako da drži piletinu i punjenje zajedno, ali ne stežite

prejako. Stavite u pleh obložen pek papirom i pecite oko 20 - 25 minuta.

Related Posts:

  • Narandzine korice u čokoladnoj glazuri Za narandzine korice u cokoladnoj glazuri bice potrebno: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 6 većih narandzi, 250 ml hladne vode, 500 g kristal šećera + za posipanje Priprema: Izabe… Read More
  • Čips od banana (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Moja deca vole čips. Mislim da moj slučaj nije jedinstven – danas sva deca vole i jedu čips. Međutim, mislim da je onaj iz prodavnice jedna od najlošijih st… Read More
  • Hljeb sa lukom i sirom (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kada sam prvi put pripremala ovaj hleb nisam očekivala takav rezultat i ukus od običnih jednostavnoh namirnica. Miris luka pomešan sa sirom i puterom – fanta… Read More
  • Video : petominutne vježbe za zdravu kičmu Ovaj kompleks vežbi preporučen za prevenciju i lečenje problema sa kičmom, u cilju obnavljanja i očuvanja pokretljivosti kičmenog stuba, takođe i za fiksaciju i jačanje intervertebralnih diskova.  Možete ga raditi … Read More
  • Mesni rolati Danas cu  podeliti sa Vama recept  mesnih rolata, omiljenih u mojoj porodici. Nadam se da ce Vam se svideti.  Bice potrebno: 0,5 kg fasiranog mesa 2 glavice crnog luka 1 kesica bosiljka, so, biber te… Read More

0 komentari :

Objavi komentar