Priprema
1. Naravite sos holandez - na
pari istopite žumanca, sok od limuna, biber, Vorčester sos i kašiku
vode. Sve promešajte i dodajte dve kašike putera. Ako sos počne da se
zgušnjava, dodajte još vode. Mešajte dok se puter ne istopi i dodajte
so.
2. Napunite šerpu vodom i zagrejte je dok ne počne da struji, a zatim
dodajte sirće. Polako razbijte jaja i stavite u vrelu vodu. Jaja bi
trebalo da se poširaju oko 1,5 do 3 minuta. Izvadite jaja iz vode pomoću
kašike sa rupicama i stavite ih na topao tanjir. Pogledajte i Kako poširati jaja.
3. Dok se jaja poširaju, ispržite slaninu i zagrejte pogačice.
4. Na zagrejane polovine pogačica namažite puter, pa stavite preko
slaninu i poširana jaja. Prelijte pripremljenim sosom
i dekorišite po
želji.
Related Posts:
Otkrijte koje namirnice trebate jesti kad vam je oslabljen imunitet
Imunitet je preduvjet za dobro zdravlje i dug život, a ako ga želite održati snažnim, unesite promjene u prehranu.
U današnje vrijeme nije lako održati imunitet zdravim i snažnim. Nečist zrak, nezdrava hrana i previše s… Read More
Najjednostavnija čokoladna torta koja se topi u ustima
Volite li vi one torte koje se ne peku, prepune su namirnica koje obožavamo, jednostavne su i brze za napraviti? Upravo takva je ova čokoladna torta od keksa.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Spoj … Read More
Peršin- biljka koja rješava mnoge probleme
Poznato je da je vitamin C glavni antioksidant u ljudskom tijelu, koji neutralizira djelovanje opasnih slobodnih radikala. Inače, visoka koncentracija slobodnih radikala povezana je s nizom bolesti, pa tako i dijabetesom, r… Read More
Zapečene šnicle
Sastojci:
8 krmenadli
300 g šampinjona
2 tikvice
80 g pirinča
1 dl pavlake
2 jajeta
150 g kačkavalja
1 kašika gustina
1/2 kašičice mljevene paprike
0,5 dl ulja
mješavina začina, biber
(adsbygoogle = window.adsbygo… Read More
Termini koje većina žena upotrebljava
… Read More
0 komentari :
Objavi komentar