16. prosinca 2014.

Puding roščići


Puding roščići

Sastojci



  • Potrebno:

  •  220 g. brasna
  •  120 g. margarina (sobne temperature)
  •  100 g. secera
  •  1 kesica (37 g.) praha za puding od vanilije Dr.Oetker
  •  2 zumanceta
  •  2 kasike mleka.
  • Za posipanje i dekoraciju:

  •  3 kasike secera u prahu
  •  1 kesica vanilin secera.

Priprema

Težina:
Jednostavno
  1. 1
    Brasno stavite u posudu za mucenje,dodajte ostale sastojke i mikserom(nastavcima za testo)zamesite testo.


    Testo ce vam biti neverovatno zute boje zbog pudinga i fino i pogodno valjanje.
    Od testa oblikujte valjak debljine 2 cm.
    Seci komade debljine 1 cm.
    Dva pleha od rerne oblozite sa papirom za pecenje.
    Rernu zagrejte na 180 °C.
    Oblikujte male roščiće i slazite ih u pripremljen pleh praveci razmaka.
    Pecite ih 12 min.
    Pecene ostavite da se malo prohlade u plehu u kome su se pekle a zatim ih pospite sa secerom i van.secerom(koji ste predhodno pomesali i prosejali).
    Keksice spremite u limenu kutiju,...

Posluživanje

Mozete uzeti bilo koji puding sa dr.ukusom,ovako je u originalu.:)

Još slika

0 komentari :

Objavi komentar