16. studenoga 2014.

Zapečene šnicle


Zapečene šnicle

Sastojci

Broj osoba:
4 osobe
  •  60-80 dag šnicli(svinjetina...)
  •  60 dag luka
  •  1/2 l slatkoga vrhnja za kuhanje

  •  20 dag ribanoga sira
  •   sol,papar,vegeta,peršin
  •   maslac i brašno za šnicle

Priprema

Vrijeme pripreme:
90 min
Težina:
Jednostavno
  1.   Zapečene šnicle 

    Šnicle narezati što tanje,istući ih s kuhinjskim batom pa začiniti s soli,paprom i vegetom.Tada ih uvaljati u brašno i popržiti naglo s obje strane na vrućem maslacu.
  2.   Zapečene šnicle
    Luk narezati na tanke rezance i isto ga popržiti na maslacu da postane staklast.Namastiti tepsiju i na dno poslagati napola pečene šnicle.Po njima raspodijeliti izdinstani luk.

  3.   Zapečene šnicle 
    Sve zaliti s slatkim vrhnjem i ostaviti preko noći u frižideru.Nakon toga po vrhu raspodijeliti naribani sir.
  4.   Zapečene šnicle 
    Staviti peći na 200 stupnjeva u pećnicu na 20-25 minuta.Poslužiti uz salatu i bugete.

Još slika

0 komentari :

Objavi komentar