16. studenoga 2014.

Paprike punjene krumpirom i ajvarom


Paprike punjene krumpirom i ajvarom Sastojci


  •  6 kom paprika
  •  6 kom većih krumpira
  •  2 velike žlice ajvara
  •  200 ml kiselo vrhnje
  •  1 kom luk
  •  začini: vegeta, pikant, peršin list, sol, papar
  •  malo: ulja i vode

Priprema

Težina:


Jednostavno
  1. Paprike prerezati popola po dužini i očistiti od sjemenki. Krumpir naribati i pomiješat sa ajvarom, vrhnjem, sjeckanim lukom i začinima. 
    U lim staviti malo ulja i vode. Napuniti polovice paprika i poslagati u lim.
  2. Peći na 200oC oko 45 minuta. 

Posluživanje

Poslužiti uz pečeno meso ili kao samostalan obrok uz salatu.

Još slika

Related Posts:

  • Kuglof sa čokoladom Sastojci 250 g putera250 g šećera1 kesica vanilin šećera5 jaja250 g brašna (T–400 meko)1/2 kesice praška … Read More
  • Štrudla s makom Sastojci (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Za testo:3 jaja½ l mleka1 kašika ma… Read More
  • Slatki pečeni pužići Sastojci (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 250 g brašna 125 g putera 60 g šeće… Read More
  • Fenomenalni čokoladni francuski tost Kalorijska bomba kojoj nećete moći odoleti. Ovaj čokoladni francuski tost je više od tosta – to je poslastica koja će probuditi sva vaša čula. Iako je reč o tostu ne preporučujemo ga za doručak. Ovo jedan od … Read More
  • Hleb sa bundevom Sastojci (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 400 g kuvane ispasirane bundeve4 ja… Read More

0 komentari :

Objavi komentar