Sastojci: | Količina: |
---|---|
- jaja | 2 kom. |
- mladog krompira ili manjeg obicnog belog | 300 g |
- sampinjona | 5-6 kom. |
- pecenice | 2 kom. |
- konzerve sitnog pasulja u paradajz sosu | 1 kom. |
- kobasice | 1 kom. |
- paradajza | 1 kom. |
- tost hleba | 2 parceta |
- margarina | 100 g |
- ulje | |
- so | |
- biber |
Uputstvo za pripremu:
-
Oguliti krompir,iseci na kolutove i prziti na ulju.Kada se isprzi posoliti ga.
-
Sampinjone oguliti i proprziti ih na tiganju 10-15 minuta.Pobiberiti i posoliti.
-
Iseci paradajz na pola.Staviti na rostilj ili tiganj zajedno
sa pecenicom i predhodno iskuvanom kobasicom. Prziti kobasicu 7-8
minuta, a pecenicu i paradajz dok ne dobiju boju. Okretati s vremena na
vreme.
-
Zagrejte pasulj u mikrotalasnoj. Zagrejte tost hleb i namazite ga margarinom.
-
Na kraju ispecite 2 jaja na oko.Posolite.
- Sve to servirati na sto veci plitki tanjir. Prijatno!
0 komentari :
Objavi komentar