-
Krumpir ogulite,operite i bez da ga posušujete,prepolovite ga ili ako je krupniji prerežite na četiri dijela.
Posipajte ga Vegetom i dobro promješajte.
-
Posebno u posudici pomiješajte maslinovo ulje
i crvenu papriku da nema grudica, prelijte preko krumpira i opet dobro
promješajte da sav krumpir bude prekriven smjesom ulja i paprike.
Posipajte sezamom, opet sve izmješajte isipajte u lim za pečenje,poravnajte krumpire i po njemu rasporedite maslac izrezan na tanke listiće.
-
Stavite peći u pećnicu prethodno
zagrijanu na 190C i pecite oko 35-40 min,ovisno o veličini krumpira,dok
krumpir ne dobije finu reš koricu.
Pečeni krumpir izvadite na papir za upijanje viška masnoće.
-
Poslužite topao uz finu sezonsku salatu.
0 komentari :
Objavi komentar