Priprema
- Težina:
- Srednje zahtjevno
-
Umutiti pjenasto jaja
i šećer, dodati vodu pa još malo mutiti.Dodati sve ostale sastojke koje
smo prije promješali, mutiti tek toliko da se ujednače sastojci.
Peći na 180c oko 20 min..u limu 20x30.
-
Pečeni biskvit preliti preljevom ( u vrelo mlijeko dodati nesquik , dobro izmješati)
-
Za bijelu kremu odvojiti par
žlica mlijeka da se umuti gustin.Preostalo mlijeko staviti kuhati sa
šećerom, kad provre dodati gustin.
Mješati par minuta, u vruće umješati čokoladu (količina po želji, može i više od ovog), i vanilin šećer.
Pokriti prozirnom folijom i ostaviti da se hladi.
U prohlađenu kremu umješati izrađeni margarin.
-
Za tamnu kremu staviti slatko vrhnje na tihu vatru, dodati obadvije vrste čokolade i mješati dok se čokolade ne istope.
Ostaviti da se hladi bar 2 h.
Ako volite slađu kremu dodajte žlicu-dvije šećera, (ja ne stavljam )
-
Ohlađen biskvit premazati bijelom kremom, pa tamnom ( ja sam je stavila u slastičarsku špricu ali fino je i samo premazati ;)
Posluživanje
Staviti preko noći u hladnjak.
0 komentari :
Objavi komentar