i
- Broj osoba:
- 1 žlica ulja
- 2 ljute papričice
- ½ glavice luka
-
1/2 žličice
Češnjaka granule Podravka By Podravka
- 300 ml Passate Podravka By Podravka
- 1300 ml vode
- 2 Kokošje kocke Podravka By Podravka
- 1 žlica narezane svježe metvice
Za posluživanje:
- 4 tortilje
- 1 avokado
- 120 g suhe kobasice
- 40 g naribanog sira
- 3 žlice kiselog vrhnja
Priprema
- Vrijeme pripreme:
- Težina:
-
Na zagrijanom ulju kratko popecite narezane ljute papričice, luk i protisnuti češnjak.
-
Prelijte passatom, vodom i zagrijte do vrenja.
-
Dodajte kokošje kocke i kuhajte na laganoj vatri oko 10 minuta. Na kraju dodajte metvicu.
-
U međuvremenu popecite tortilje i narežite ih na trakice.
-
Avokado ogulite, izvadite mu košticu i narežite ga na trakice. Kobasice narežite na kolutiće.
0 komentari :
Objavi komentar