Sastojci
-
500g brasna
-
kesicu suvog kvasca
-
10g soli
-
mlake vode
-
150g salame ili pica sunke
-
2 virsle
-
parce suve kobasice
-
2 srednja kisela krastavca
-
1 crvena kisela paprika
-
preliv
-
180g feta sira
-
2dl kisele pavlake
-
3 jaja
-
origano
-
za premazivanje kore
-
3-4 kasike ajivara
-
par kapi ulja
Priprema
- Težina:
- Jednostavno
-
Zamesiti testo i ostaviti da
nadodje.Dok testo odmara iseckati suhomesnato i povrce u kockice,malo
posoliti ,sve izmesati.Umutiti sir,pavlaku i jaja.Testo razvuci, premazati uljem,pa
namazati ajivarom.Staviti odgore sto ste seckali i zaliti
sirom,pavlakom i jajima,odgore staviti origano.Peci na 220 stepeni dok
ne porumeni.
0 komentari :
Objavi komentar