18. studenoga 2014.

Cream Cheese Brownies


Cream Cheese Brownies  
 
Sastojci


  • 1 salica=250 ml

  • Za browniese:

  •  2 salice secera
  •  1 salica ulja
  •  4 velika jaja
  •  6 zlica kakaa (ja sam koristila gorki kakao)
  •  1 zlicica vanilija ekstrakta
  •  1 1/2 salice brasna
  • Za fil od sira:

  •  125 g maslaca
  •  250 g krem sira sobne temp. (Philadelphia, ABC sir....)
  •  1/2 salice secera
  •  2 velika jaja

  •  1 zlica brasna

Priprema

Težina:
Jednostavno
  1. Pecnicu ugrijte na 170 C.
    Browniesi: U velikoj posudi izmijesajte sve sastojke za browniese dok se lijepo ne sjedine. Na kraju umijesajte brasno.
  2. Fil od sira: U drugoj posudi mikserom pjenasto izmijesajte maslac i krem sir. Dodajte ostale sastojke za filu od sira i sve lijepo sjedinite.
  3. Namastite i pobrasnite pleh (moj je 22x33 cm). Izlijte pola smjese za browniese, preko toga fila od sira koja ne mora biti savrseno poravnata preko browniesa. I preko sira izlijte ostatak smjese za browniese. Zatim uzmite noz i sve to malo pomijesajte radeci male krugove u tijestu, tek toliko da se te dvije smjese malo sjedine. 
  4. Pecite oko pola sata, ovisi o pecnici. Gotovo je kad se rub kolaca pocne pomalo odvajati od pleha i kad kolac dobije zlatno-smedju boju.

Posluživanje

Kad su gotovi, staviti ih na sat-dva u hladnjak.

Još slika

Related Posts:

0 komentari :

Objavi komentar