Sastojci
- fil
- 3 pudinga od čokolade
-
600 ml mleka
- 100 g šlaga
- bočica ekstrakta ruma
- 100 g čokolade
- 150 g maslaca
biskvit
-
4 jaja
- 200 g brašna
- 100 g čokolade
- prašak za pecivo, vanila šećer
- malo mleka
- 2-3 kašike kakao praha
Priprema
- Težina:
-
Skuvati 3 čokoladna pudinga u pola litra mleka i pustiti da se ohladi. U ohlađen puding dodati maslac, narendanu čokoladu, umućen šlag i malo ekstrakta ruma.
Umutiti posebno belanca, potom žumanca sa malo šećera, zatim dodati sve ostale sastojke (čokoladu izrendati ili iseći na tanke komadiće).
Puniti u kalupe i peći 15ak minuta na 200 stepeni. Kada biskvit bude gotov seći na pola i puniti filom i preliti čokoladom.
Prijatno!
0 komentari :
Objavi komentar