31. listopada 2014.

Razljevuša






Sastojci: Količina:
- kiselo mleko 1 casa
- jaja 2
- ulja pola case
- kesica praska za pecivo 1
- so 1 kasicica
- brasna 2 case
- sir 250-300 gr
- kajmak 200 gr

Uputstvo za pripremu:

Umutiti jogurt, ulje i jaja.Dodati prasak za pecivo,so i brasno. Na kraju dodati sir i kajmak. Sve to sjediniti i peci 20 minuta na 200 stepeni. Iseci dok je toplo.

Related Posts:

  • Nutella Panna Cotta Nije ni približno slično nekim kremama gde se doda par kašika nutelle ili npr. u umućenu slatku pavlaku, ovo je savršeni ukus lješnika  u jednom glatkom obliku koji neopisivo prija nepcu...  Sastojci5 dcl. … Read More
  • Banana cake Ako ste se plašili da pravite ovaj kolač jer vam neće uspjeti, da će biti mljeckav, da neće narasti zbog težine i meke teksture banane, evo recepta koji će vam sve strahove otkloniti a rezultat će biti jedan fantastičan kol… Read More
  • Brza štrudla s makom Sastojci150 gr. maslaca ili margarina2 dcl. mlijeka2 kašike šećera1 jaje500 gr. brašna1 kesica suvog kvasca ,10 gr.fil250 gr. maka1 šolja od 2 dcl. mlijeka1 šolja šećera2 vanila šećerapripremaPrvo pripremiti mak. Šeć… Read More
  • Brza lenja pita od jabuka Od mene bi možda najbolja preporuka za ovaj kolač  bila uslikana stranica gde je zapisan. Već je toliko izblijedjela i pola recepta se već se ne vidi, znate kako to ide, nekad kap ulja, nekad malo od masne ruke, mr… Read More
  • Mud cake sa ukusom jagode Mud cake sa ukusom jagode Vec dugo se spremam da pravim ovaj mud cake kao u casopisu ali nikako da nadjem odgovarajuce cokoladice punjene kremom od visanja. Nasla sam ove sa ukusom jagode i evo socnog kolaca... :) … Read More

0 komentari :

Objavi komentar