30. listopada 2014.

Pržena džigerica

Prepelice sa dzigericom


Džigericu iseći na tanke listiće i uvaljati ih u brašno.
Pržite ih u vreloj masti ili ulju tako da sa obe strane dobiju žućkastu boju, pri kraju dodati malo tople vode, seckani beli luk i to poklopiti da izbije nekoliko ključa.

Related Posts:

  • Hrskave jabuke sa preljevom od citrusnog voća Jabuku izrežite na kockice, pa pospite 2 kašike soka od mandarine. U posebnoj posudi pomiješajte preostali sok od mandarine, kiselo vrhnje, majonezu, šećer i sol. Nakon što se šećer i sol istope, ovim dresingo… Read More
  • Kako pročistiti vodu? Čuvajte se nečiste vode ljeti, trudite se da pijete filtriranu ili neku zdravu izvorsku, ali nismo svi u mogućnosti da konzumiramo u potpunosti bezbjednu vodu. Postoji više načina da pročistite vodu i ni jedan nije i… Read More
  • Ljekovita crvena malina Crvene maline su bogate vitaminima i mineralima, imaju malo kalorija i nizak glikemijski indeks. Osim toga, prirodna fenolna jedinjenja u crvenim malinama imaju potencijal za ublažavanje gojaznosti. Ketoni iz maline … Read More
  • Zamrznuta banana_najbolja zamjena za sladoled Tražite načine da smirite svoje žudnje za omiljenim sladoledom tijekom duge vruće ljetne sezone? Kad nastojite ostati zdravi, izazovni su svi popularni okusi sladoleda koji sadrže zapanjujuće količine dodanih šećera zajed… Read More
  • Nepbična salata od lubenice U manjoj posudi pomiješajte limunov sok i luk i ostavite da se marinira. U posebnoj posudi pomiješajte lubenicu, izrezane krastavce, feta sir i korijander. Začinite biberom. Pospite salatu mariniranim lukom, d… Read More

0 komentari :

Objavi komentar