Džigericu iseći na tanke listiće i uvaljati ih u brašno. Pržite ih u vreloj masti ili ulju tako da sa obe strane dobiju
žućkastu boju, pri kraju dodati malo tople vode, seckani beli luk i to
poklopiti da izbije nekoliko ključa.
Hrskave jabuke sa preljevom od citrusnog voća
Jabuku izrežite na kockice, pa pospite 2 kašike soka od mandarine.
U posebnoj posudi pomiješajte preostali sok od mandarine, kiselo vrhnje, majonezu, šećer i sol.
Nakon što se šećer i sol istope, ovim dresingo…Read More
Kako pročistiti vodu?
Čuvajte se nečiste vode ljeti, trudite se da pijete filtriranu ili
neku zdravu izvorsku, ali nismo svi u mogućnosti da konzumiramo u
potpunosti bezbjednu vodu. Postoji više načina da pročistite vodu i ni
jedan nije i…Read More
Ljekovita crvena malina
Crvene maline su bogate vitaminima i mineralima, imaju malo kalorija i nizak glikemijski indeks. Osim toga, prirodna fenolna jedinjenja u crvenim malinama imaju potencijal za ublažavanje gojaznosti.
Ketoni iz maline …Read More
Zamrznuta banana_najbolja zamjena za sladoled
Tražite načine da smirite svoje žudnje za omiljenim sladoledom tijekom duge vruće ljetne sezone? Kad nastojite ostati zdravi, izazovni su svi popularni okusi sladoleda koji sadrže zapanjujuće količine dodanih šećera zajed…Read More
Nepbična salata od lubenice
U manjoj posudi pomiješajte limunov sok i luk i ostavite da se marinira.
U posebnoj posudi pomiješajte lubenicu, izrezane krastavce, feta sir i korijander.
Začinite biberom.
Pospite salatu mariniranim lukom, d…Read More
0 komentari :
Objavi komentar