30. listopada 2014.

Pržena džigerica

Prepelice sa dzigericom


Džigericu iseći na tanke listiće i uvaljati ih u brašno.
Pržite ih u vreloj masti ili ulju tako da sa obe strane dobiju žućkastu boju, pri kraju dodati malo tople vode, seckani beli luk i to poklopiti da izbije nekoliko ključa.

Related Posts:

  • Krem kolač Krem kolač je lagani dezert kojim se možete zasladiti između ručka i večere. Čine ga ukusna korica sa kokosom i pudinzi od vanile i čokolade, a kao slatka završnica, na površinu kolača dol… Read More
  • JESTE LI ZNALI?Ljuska od jaja kao lijek za mnoge bolesti (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kalcij ima brojne važne funkcije u radu organi­zma. Osim što stvara koštanu masu i sprje­čava osteoporozu, kalcij normali­zira rad živac… Read More
  • Kolač sa kikiriki puterom r 9th, 2014 | by Admin (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ukoliko ste ljubitelj kikiriki putera i čokolade, ovaj kolač biće idealan slatkiš za vas. Osim št… Read More
  • Kinesko zelje na domaći način   Sastojci Broj osoba: 4 osobe … Read More
  • Pusla torta (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); SASTOJCI KORA: 6belanaca 200 gšećera sok od pola limuna Fil: 6žumanaca 6 kašika šećera 2 kašike gustina 500 ml mleka 200 ml slatke pa… Read More

0 komentari :

Objavi komentar