15. srpnja 2014.

Koktel za doručak pomoću kojeg mršavite

Ukusan i zdrav doručak koji topi kilograme … idealna hrana za početak dana i lijepu liniju!
kefir i zobene pahuljice











 Ovo je jedan od najzdravijih i najukusnijih doručka, jer u sebi sadrži vitamine i minerale koji poboljšvaju izgled kože, kose, normaliziraju metabolizam i ojačava organizam.
Ovaj svakodnevni doručak pomoći će eliminaciji nečistoća iz organizma i očistiti crijeva.

Bezuvjetno rješava problem lijenih crijeva i opstipacije, sagorijevanje masnih naslaga i normalizira težinu. U sebi sadrži zobene pahuljice koje su preporuljive da ih jedete i za ručak

Poslije mjesec dana konzumiranja ovog koktela, lako ćete izgubiti 3-5 kilograma suviše težine. Ten kože, kosa i nokti postaju zdravi i lijepi, a trbuh će se polako “istopiti”

Sastojci za koktel sa kefirom:

300 ml kefira (ili nemasnog jogurta)
2 jušne žlice zobenih pahuljica
1 čajna žlica samljevenog lanenog sjemena
1 čajna žlica kakaa u prahu
5-7 mesnatih suhih šljiva

Priprema:

Doručak se priprema navečer za sutradan. Prelijte s malo kipuće vode (100 ml) suhe šljive. Poklopite i ostavite na 5-10 minuta.


Za to vrijeme u zdjelu staviti ovseni pahuljice, samljeveno laneno sjeme i kakao. Preliti kefirom i dobro sve izmiješati. Nabrekle šljive sitno nasjeckajte (možete u blenderu do stanja “pirea” ili u super secku, ili ručno) i dodajte u prethodnu smjesu.
Dobro izmiješajte i ostavite u hladnjak. Ujutro izvadite iz hladnjaka i uživajte u svom zdravom i ukusnom doručku. Rezultati će ubrzo biti vidljivi.

0 komentari :

Objavi komentar