29. lipnja 2014.

Raffaelo palačinci ..



Sastojci

·      Krema:
·          10 dkgbijele mliječne čokolade
·          1 dclslatkog vrhnja


·      Ostalo:
·          palačinke
·          kokos




Priprema


     
     1 

Palačinke napravite po nekom svom receptu

Izlijte tijesto u tavicu i odmah posipajte kokosom po ne pečenoj strani dok je još mekana, tako da palačinka upije kokos

Okrenite na drugu stranu i pecite još kratko da kokos ne izgori

Za kremu, čokoladu i slatko vrhnje lagano istopite

Namažite palačinku kremom, posipajte kokosom i preklopite

Palačinku prelijte sa kremom i gore posipajte kokos i pržene lješnjake.



Related Posts:

  • Sascher torta Način pripreme Čokoladu razmrvite i rastopite na pari. Rastopljena čokolada ne smije biti prevruća. Pjenasto umutite puter sa šećerom, vanilin šećerom i 8 žumanjaka - a na koncu, uz miješanje, dodajte i rastopljenu čokol… Read More
  • Dolma sa teletinom Riža sa teletinom.  Način pripreme Prvo sam komade teletine kuhala (voda, teletina, so sa dodatkom začinskog povrća i celer).Kad se teletina malo prokuhala onda poredala u tepsiju rižu i teletinu.Zalila istom vodom … Read More
  • Juneći rozbrat na roštilju Način pripreme Juneći rozbrat pripremiti pa staviti u maslinovo rafinirano i suncokretovo ulje.Dodati i utrljati u meso, malo soli, senf, sitno sjeckani bijeli luk, sitno sjeckani ruzmarin (može i suhi).Ostaviti da odstoj… Read More
  • Teleći medaljoni Način pripreme Isjecite šol na okrugle komade u obliku medaljona.Posolite, uvaljajte u brašno i pržite na vrelom ulju.Služite odmah uz jela od povrća i salatu.Možete dodati razne umake ili prelive po želji. S… Read More
  • Pileća krilca sa roštilja Način pripreme Mješavinom ulja, limunovog soka, senfa, isjeckanog bijelog luka, soli i bibera prelijte krilca i ostavite da odstoji u frižideru najmanje 2 sata. U par navrata promiješajte.Prije pečenja krilca izvadite iz … Read More

0 komentari :

Objavi komentar