Priprema
1 Ugrijte ulje u tavi. Dodajte špinat, sol i papar pa pržite nekoliko minuta dok špinat ne uvene. Dodajte češnjak te miješajući pržite još dvije minute.2 Nakon toga dodajte janjetinu. Pržite desetak minuta pa začinite začinskim biljem. Maknite s vatre, začinite solju i paprom te dodajte peršin. Ostavite da se ohladi. a za to vrijeme napravite tijesto.
3 Pomiješajte kvasac, šećer i ugrijanu vodu. Ostavite da odstoji pet minuta. Pomiješajte sol i brašno pa prelijte mješavinom s vodom.
4 Dobro umijesite i podijelite na četiri dijela. Razvaljajte svaki dio pa ih nadjenite smjesom sa mesom u koju ćete dodati feta sir i mozzarellu.
5 Preklopite i premažite uljem te ih prepržite sa svake strane po nekoliko minuta dok ne uhvate lijepu boju.
Poslužite s kriškama limuna
0 komentari :
Objavi komentar