28. rujna 2014.

Labudovo jezero



Sastojci:

375gr margarina, 15 jaja, 375gr šećera u prahu, 300 gr čokolade, 3 kašike brašna, 250gr mlevenih oraha, prašak za pecivo, 300gr šlaga.



Priprema:

Dobro umutiti margarin sa šećerom u prahu, dodati žumanca i otopljenu čokoladu. Polovinu ove mase odvojiti za fil a u drugu polovinu dodati čvrsto ulupana 15 belanca, brašno, orahe i prašak za pecivo.
Ispeći tri kore od ove mase.
Ulupati šlag pa tortu filovati ovim redom:
kora, fil, šlag, kora...Odozgo premazati preostalim šlagom.

Related Posts:

  • Crunch čokoladice SASTOJCI (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); kokice amaranta čokolada PRIPREMA (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kranč čokoladice se jednostavno pripremaju. U omiljenu, otop… Read More
  • Kocke od čokolade (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Čokoladne kocke 200 g čokolade sa većim procentom kakaoa 50 g bele čokolade Krem od instant kafe 1 kesica šlaga 1 ravna kašičica instant kafe 1 kašike šećera u pr… Read More
  • Čokoladna torta (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 15 dag čokolade za kuhanje 15  dag maslaca, 15 dag šećera 3  žutanjka 10 dag oljuštenih samljevenih badema, 3 bjelanjka 10 dag raženoga ili pšen… Read More
  • Labudovo jezero (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sastojci: 375gr margarina, 15 jaja, 375gr šećera u prahu, 300 gr čokolade, 3 kašike brašna, 250gr mlevenih oraha, prašak za pecivo, 300gr šlaga. (adsbygo… Read More
  • Bečka čokoladna torta (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Potrebno je:440 g otopljene čokolade440 g šećera u prahu440 g margarina200 g krem šlaga14 jaja (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Priprema t… Read More

0 komentari :

Objavi komentar