28. rujna 2014.

Kinder Pinguin






Potrebni sastojci:
Biskvit:

5 jaja-odvojiti žumanjke i bjelanjke
5 kašika šećera
5 kašika mleka
5 kašika ulja
5 kašika brašna
3 kašike kakaoa
1 vrećica pudinga od čokolade
prašak za pecivo
vanilin
naribana korica limuna

Krema :

Šlag-od slatkog vrhnja

Preliv od cokolade:

20 dag mlečne čokolade
10 dag čok. za kuhanje
5 dag maslaca ili margarina

Pripremanje:


Za biskvit prvo izradimo belanjke u sneg u koji smo dodali polovicu šećera.
Zatim izmiksamo penasto žumanjke sa šećerom i vanilinim secerom.
Dodamo sve ostale sastojke,izmiksamo pa lagano na kraju dodamo sneg.Pečemo na 180°C 20 min.
Kad se biskvit ohladi razrežemo ga na 2 dijela.
Za kremu izmiksamo malo tvrđe slatko vrhnje u koje možemo dodati vanilin šećer.
Napravimo preliv od čokolade.
Prvi biskvit namažemo sa polovicom šlaga pa prelijemo preko njega prelev od čokolade.
Dodamo drugi biskvit i ponovimo,završimo čokoladom.
Dobro ohladiti u frižideru.

Related Posts:

  • Kinder pinguin Nadam se da će  Vam se svidjeti  nakon što ga probate. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});  Dašak svježine ovom kolaču daje sirni krem namaz koji sam ubacila u krem… Read More
  • Kinder Pinguin (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Potrebni sastojci: Biskvit: 5 jaja-o… Read More

0 komentari :

Objavi komentar