Ovo je jedan od najjednostavnijih
recepata, a opet tako ukusan. Uz malu pomoć blendera i zdravih sastojaka
dobijate odličan obrok.
Sastojci:
Rernu zagrijte na 200C. Sve sastojke izmiksajte u blenderu. Dodajte maslinovo ulje, koliko je potrebno da bi ste dobili kremastu smesu. Gljive očistite, uklonite repove (možete i repove dodati u blender) i punite im kapice smesom.
- 12 gljiva pogodnih za punjenje
- 2 šake blitve
- 2 kašike prezli
- 2 čena belog luka, naseckanog
- 1 šaka svežeg bosiljka
- 100 gr krem sira
- So, biber i maslinovo ulje
Rernu zagrijte na 200C. Sve sastojke izmiksajte u blenderu. Dodajte maslinovo ulje, koliko je potrebno da bi ste dobili kremastu smesu. Gljive očistite, uklonite repove (možete i repove dodati u blender) i punite im kapice smesom.
0 komentari :
Objavi komentar