Sastojci
·
100 g bobičastog
voća (borovnice, ribizl…)
·
260 g očišćenih
banana
·
2 Vanilin šećera Dolcela
·
50 g grožđica
·
150 ml sojinog
mlijeka
Za ukrašavanje:
·
listići
badema
Priprema:
Bobičasto voće dobro operite, a banane narežite na
ploške. Dodajte vanilin šećer i sve usitnite u električnoj sjeckalici.
Mješavini dodajte grožđice i sojino mlijeko, te
izmiješajte u jednoličnu smjesu.
Stavite je u odgovarajuću posudu za zamrzavanje 4-5
sati.
Posluživanje:
Grabilicom za sladoled ili žlicom oblikujte kugle,
pospite ih listićima badema i poslužite.
Savjet:
Prije oblikovanja kugli, slastičarsku grabilicu ili
žlicu namočite u toploj vodi.
0 komentari :
Objavi komentar