Fil:
Glazura:
Priprema:
Za jednu koru dobro umutiti belanca sa secerom, pa tek onda dodati mlevene orahe. Smesu polako sjediniti sa kasikom, pa izruciti u pleh (38×26) oblozen papirom i peci koru na 200 C 20 min. Na isti nacin napraviti jos jednu koru.
Za fil izmutiti zumanca sa secerom, pa ih kuvati na pari oko 20 min. Pred kraj kuvanja dodati i izlomljenu cokoladu, pa skuvati fil. Kada se ohladi, sjediniti ga sa umucenim margarinom.
Za fil izmutiti zumanca sa secerom, pa ih kuvati na pari oko 20 min. Pred kraj kuvanja dodati i izlomljenu cokoladu, pa skuvati fil. Kada se ohladi, sjediniti ga sa umucenim margarinom.
Filovati:
Ostaviti 5 kasika posebno. Na prvu
koru naneti sav fil, pa preklopiti sa drugom korom. Drugu koru premazati sa ostavljenih 5 kasika fila. Preko fila preliti glazuru od cokolade, pa posuti cokoladne mrvice radi dekoracije.
Priprema!
0 komentari :
Objavi komentar