Za fil:
Priprema:
U mlako mleko razmutiti kvasac, dodati kasicicu secera i malo brasna pa ostaviti da nadodje.
U dublji sud izmasati kukuruzno brasno sa malo obicnog, napraviti udubljenje pa dodati jaje, ulje, so i nadoslo brasno.
Rukom umesiti testo pa ostaviti da nadodje.
Sastojke za fil pripremiti.
Razvuci testo velicine pleha, staviti ga u podmazan i brasnom posutom plehu.
Odozgo nastavljati naseckanu salamu, narendan tvrdi sir, kackavalj, sampinjone i na kockice naseckane krastavcice.
Umutiti jaja pa preliti preko pizze, posuti origanom i peci u zagrejanoj rerni na 200 C dok se fino testo ne ispece 20 do 25 minuta.
Sluziti uz kecap.
U dublji sud izmasati kukuruzno brasno sa malo obicnog, napraviti udubljenje pa dodati jaje, ulje, so i nadoslo brasno.
Rukom umesiti testo pa ostaviti da nadodje.
Sastojke za fil pripremiti.
Razvuci testo velicine pleha, staviti ga u podmazan i brasnom posutom plehu.
Odozgo nastavljati naseckanu salamu, narendan tvrdi sir, kackavalj, sampinjone i na kockice naseckane krastavcice.
Umutiti jaja pa preliti preko pizze, posuti origanom i peci u zagrejanoj rerni na 200 C dok se fino testo ne ispece 20 do 25 minuta.
Sluziti uz kecap.
Prijatno!
0 komentari :
Objavi komentar