Krema:
Priprema:
Izmiješajte jaja, kokos i šećer pa oblikujte manje kuglice.
Redajte ih na pek papir sa manjim razmakom jer ne narastu puno. Pecite od 15-20 min. u zagrijanoj pećnici na 170 C (da dobiju zlatnu boju).
Nadjev (krema):
Umutite 2 žumanjka sa malo mlijeka, šećerom i brašnom pa skuhajte u ostatku mlijeka.
U toplu kremu umiješajte maslac da se sjedini sa ostatkom kreme.
Pečene bombice malo ohladite, odvojite sa papira i prerežite vodoravno. Nadjenite toplom kremom (ne vrućom) i ukrasite po želji.
Posluživanje:
Poslužite uz kavu ili uz nedjeljni objed.Uživajte. (Manjih bude oko 40, a većih 30-tak).
Napomene: Ukoliko vam bude smjesa rijetka (ako su vam jaja veća) dodajte još kokosa. Bombice se ne oblikuju među dlanovima, već se odvoji smjese u šaku i stiščući oblikuje kuglica.
Napomene: Ukoliko vam bude smjesa rijetka (ako su vam jaja veća) dodajte još kokosa. Bombice se ne oblikuju među dlanovima, već se odvoji smjese u šaku i stiščući oblikuje kuglica.
Prijatno!
0 komentari :
Objavi komentar